Új fiatal tehetség került a Force Indiához
2018. február 11. írta: Adams90

Új fiatal tehetség került a Force Indiához

Az F2 mezőnyéből kerül újabb pilóta a száguldó cirkusz közelébe. Nicholas Latifi csatlakozik a Force Indiához, és teszt- és tartalékpilótaként részt vehet majd néhány pénteki szabadedzésen 2018-ban.

Nicholas Latifi 2017-ben a Hungaroringen nyert az F2-ben, és ezen kívül még nyolcszor állhatott dobogóra a sorozatban. Az összetett ötödik pozíciójában végzett a DAMS színeiben, és idén még feljebb léphet, hiszen a Force Indiát is kipróbálhatja néhány pénteki edzés alkalmával.
latifi-a-force-indianal-2018.jpg

A kanadai pilóta rendkívül hálás újdonsült alakulatának a lehetőség miatt: „Nagyon izgatott vagyok a lehetőség miatt. A Sahara Force India egy olyan csapat, ami folyamatos fejlődést mutatott az elmúlt néhány évben, és büszke vagyok rá, hogy én is részesévé válok az F1-es sikertörténetüknek. Alig várom, hogy megmutassam a csapatnak, hogy mire vagyok képes, és segítsem őket a felzárkózásban a rajtrácson.”

Vijay Mallya így nyilatkozott a fiatal versenyző szerepéről: „Nicholas csatlakozik hozzánk egy F2-es erős szezon után, és a pilóta fejlesztői programunkban vesz majd részt. A szimulátorunkat fogja kezelni, és a csapattal dolgozik majd néhány pénteki szabadedzés alkalmával is 2018-ban.”

„Hosszú út áll mögöttünk a fiatal tehetségek F1-be invesztálásában, és Nicholas a többiekhez hasonlóan rengeteget fog tanulni, amint csatlakozik a csapathoz, és alig várja, hogy megkezdhesse Formula-1-es karrierjét” - zárta nyilatkozatát az indiai csapatvezető Latifiről.

A bejegyzés trackback címe:

https://formulahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr4913656496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása