Marokkó, 2. Futam: Monteiro nyert, Norbi szorosan a második
2017. április 09. írta: blackraven18

Marokkó, 2. Futam: Monteiro nyert, Norbi szorosan a második

33065158004_2f8ff784d1_b.jpg

Tiago Monteiro diadalával ért véget a marokkói hétvége főfutama. A portugál remekül kapta el a rajtot az élről, és végig őrizte az első helyet, igaz Michelisz néhányszor megszorongatta, de nem tudta hibára kényszeríteni. A kettős Honda-sikerrel zárult verseny dobogójának harmadik fokára a volvós Girolami ért fel, míg Danit az utolsó, tizennegyedik helyen intették le.

Néhány pilóta számára nehezen indult a fő futam. Huff csak a 13.-ról, míg Nagy Dani és Guerrieri a bokszból kényszerült indulni. A rajtot Monteiro remekül kapta el, de Norbi sem panaszkodhatott, ugyanis a második pozícióba ugrott fel. Dani az első kört követően a tizennegyedik helyen fordult.

 Az első kieső a Zengő pontszerzője, Panis volt, aki szerencsétlenségére olyan rossz helyen állt le, hogy be kellett küldeni a biztonsági autót. A féltávhoz közeledve engedélyezték a verseny folytatását, amit továbbra is Monteiro vezetett Norbi és Girolami előtt. Komolyabb párharc Huff és Coronel között bontakozott ki, párszor koccantak is, de a brit nem tudott mit kezdeni a veterán hollanddal.

A futam záró szakaszában már nem történt változás, Monteiro behúzta a diadalt, Norbi végig közel haladva nem kockáztatott, és bejött a biztos második helyre, míg Girolami a harmadik lett. Dani második futamát ugyan befejezte, de csak tizennegyediknek futott be.

wtc2.png

Fotó: wtcc

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://formulahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr1512412779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása