Raikkönen: Az élen a verseny pokolian egyszerű
2017. április 18. írta: blackraven18

Raikkönen: Az élen a verseny pokolian egyszerű

kimi_raikkonen_f1_grand_prix_bahrain_d68bh2n99ewx.jpg

Kimi Raikkönen egyelőre adós maradt egy jó, pódiumos szerepléssel, miközben csapattársa, Vettel már két győzelemnél tart, ennek ellenére a finnek nem jelent extra motivációt a négyszeres világbajnok sikere.

Mint ismeretes Sebastian Vettel már két diadalt is begyűjtött – egyet Ausztráliában, egyet pedig Bahreinben –, pedig csak három futam ment le az idei szezonból. A Jégember azonban nem brillírozik sem a szombati kvalifikációkon, sem a vasárnapi versenyeken, és már 34 pontos hátrányban van a bajnokságot vezető némettől. Érthető tehát, hogy megkérdezték tőle, Vettel győzelme extra motivációt jelent-e számára: „Nem, nem tudom, miért lettem volna ettől harapósabb. Örülök a csapatnak, örülök neki, de nyilvánvalóan jobban akarsz teljesíteni bármilyen helyzetben is legyünk, mindig ez a cél.”

A finn azt is hozzátette, hogy a részletek azok, amiken dolgoznia kell: „A nagy összképet nézve, ott vagyunk, ahol lenni akartunk. Néhány dolgot még finomhangolni kell, és a kvalifikációs kört is össze kell raknunk. Nem gondolom, hogy ezek nagy dolgok, de egyértelműen sok időbe kerülnek nekünk. Elsőre ez hosszúnak tűnik, az én szemszögemből legalábbis, de nincs értelme panaszkodni, ez a munkám. Úgy vélem többé-kevésbe ott vagyunk, de jobbnak kell lennünk – mint mindig, folyamatosan fejlődni próbálunk –, és ha te vagy az élen, a verseny pokolian egyszerűvé válik.”

 

Fotó: zimbio

Írta: Sleiher Dávid

 

A bejegyzés trackback címe:

https://formulahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr2212434341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása