Bottas: Remélhetőleg ezt a pole-t sok követi majd
2017. április 15. írta: blackraven18

Bottas: Remélhetőleg ezt a pole-t sok követi majd

1022_6666666666666x767_origin_0x0_sebastian_vettel_and_valtteri_bottas-700x367.jpg

Valtteri Bottas megszerezte élete első pole-ját, leggyorsabb körét az utolsó pillanatban futotta meg, amivel 23 ezreddel bizonyult jobbnak csapattársánál. Hamilton mögött Vettel végzett a harmadik helyen.

Bottas ezzel az ötödik finn lett, aki az első helyről indulhat. A Mercedes új igazolásának öt évébe tellett megszereznie a pole-t, így érthetően nagyon boldogan nyilatkozott a bahreini éjszakában: „Ez karrierem első pole-ja öt szezon után az F1-ben, de remélhetőleg ezt majd sok követi. Elismerésem a csapat felé is, mindketten az első sorból indulunk. Nagyon jó munkát végeztek a fiúk, hogy az éjszakai körülményekre koncentráltak, ez sokat fog segíteni holnap.“ 

„Ez nem egy könnyű pálya, nehéz eltalálni a jó beállításokat, nagyon technikás néhány eltérő fékponttal. Ezért könnyű a fékeket blokkolni, vagy elhibázni a kanyar csúcspontját, de remélhetőleg képes leszek koncentrálni, és minden rendben lesz holnap. Ezt csak kevés ideig tudod élvezni. Nincs értelme álmodozni. Egy jó stratégiát dolgoztunk ki, jó helyről startolunk. Remélhetőleg meg lesz az 1-2“ — zárta a mondandóját a finn.

 

Fotó: planetf1

Írta: Sleiher Dávid

 

A bejegyzés trackback címe:

https://formulahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr4612428867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása