Marokkó, 1. futam: Guerrieri nyert, Norbi ötödik lett
2017. április 09. írta: blackraven18

Marokkó, 1. futam: Guerrieri nyert, Norbi ötödik lett

33523481770_9963aa31f4_b.jpg

Esteban Guerrieri nyerte az első marokkói futamot: az argentin a vezető Coronel hibáját használta ki, és húzta be a versenyt. Björk a második, Bennani a harmadik lett. A magyar fiúk közül Norbi az ötödik helyen zárt, míg Dani kiesett.

Coronel kapta el legjobban a rajtot, de egy kisebb incidens után a safety car is begurult a pályára. A zöld zászlót követően az állás változatlan volt, Norbi a hatodik helyen haladt, míg Nagy Dani jelentős lemaradásban a nyolcadik pozícióban tartózkodott.

Változás állt be viszont a futam 12-ik körében, Coronel hibázott fékprobléma miatt, és Guerrieri vette át a vezetést. Norbi ezzel ötödiknek ugrott fel, Dani viszont nem tudta kihasználni a korábban még vezető chevrolet-és hibáját, sőt még Chilton is elment mindkettőjük mellett. Dani később lekoccolta a falat, emiatt fel kellett adnia a küzdelmet. Öröm az ürömben, hogy az övé lett a legjobb kör.

 

Fotó: wtcc

Írta: Sleiher Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://formulahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr6212412647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása